Är du den stjärna vi söker?

Vi söker alltid folk med drivkraft och talang, både på SGDS Gruppen AB centralt och inom våra olika divisioner och bolag.

Sök jobb inom våra divisioner

Bevego är ett av Sveriges ledande handelsbolag inom byggplåt, teknisk isolering och ventilation. Runt om i Sverige har vi ett fyrtiotal butiker – alla med ett omfattande utbud, hög service och bred branschkunskap.

Dahl är Sveriges ledande handelsbolag inom vs. I affären ingår även mark & va, industri, fastighet, kyla och återförsäljare. Runt om i Sverige har vi ett åttiotal butiker, från Ystad i söder till Kiruna i norr.

Optimera är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för proffsbyggare med ett sextiotal byggvaruhus runt om i Sverige. Vi stöttar med produkter, logistik och tjänster för bättre affärer och hållbart byggande.

Kakelspecialisten är marknadens ledande företag inom kakel och badrumsinredningar. Vi erbjuder allt inom kakel, fästmedel, våtrumssystem, verktyg för plattsättningsarbeten samt badrumsinredning från ett fyrtiotal olika tillverkare.

Konradssons Kakel är en av Sveriges största leverantörer av kakel och klinker och har över 50års branscherfarenhet. Vi har fyra inspirerande butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö och Jönköping.

SGDS Gruppen AB ansvarar för att förse alla divisioner och bolag med supporttjänster inom ledning, HR, administration, ekonomi, hållbarhet, affärsutveckling, kommunikation, IT och supply chain.